Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Gościniec Nad Wartą

Adres obiektu Sienkiewicza 137, 99-210 Uniejów
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
4.3
Wyposażenie 4.3
Czystość 4.3
Wyżywienie 4.3
Lokalizacja 4.3
Obsługa 4.7
Zgodność z ofertą 4.0
Jakość do ceny 4.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

JOANNA
Dodano: 2017-08-03
Pobyt od: 2017-07-20 do 2017-07-23 IP: xxx.116.103.35
 
 
  

Witam,wybrałam ten obiekt sugerując się opiniami i niestety byłam bardzo rozczarowana,nie kto pisze te opinie ale są one niezgodne z tym co jest na zdjęciach,łazienki są zaniedbane nawet w tym wyższym standardzie,pokoje są małe,jedynie na plus jest obsługa tego obiektu.pokoje znajdują się nad salą weselną.w trakcie wesela pani mi poradziła bym sobie zatyczki do uszu kupiła.od ulicy jest głośno.


 
 

Wiesława Tama
Dodano: 2017-02-12
Pobyt od: 2017-02-10 do 2017-02-12 IP: xx.161.203.80
 
 
 

Super miejsce,czyste,doskonale wyposażone,bardzo dobre domowe jedzenie,miła obsługa, jeśli będzie możliwość odwiedzimy Was jeszcze raz. Dziękujemy


 
 

Artur
Dodano: 2014-11-03
Pobyt od: 2014-10-21 do 2014-10-24
 
 
 

Bardzo często korzystam z pobytu w Goscincu zawsze pyszne jedzenie, wspanila obsługa , czysto, przytulnie, panie z obsługi przemile polecam


 
Kasia
Dodano: 2012-06-25
Pobyt od: 2012-06-07 do 2012-06-08
 

Byliśmy w Gościńcu nad Wartą, w drodze do Spycimierza na uroczystość Bożego Ciała. Obiad przepyszny. Potem zdecydowaliśmy się na nocleg. Pokoje bez zastrzeżeń, śniadanie bardzo smaczne. Dodam, że jesteśmy bardzo "wybredni"odnośnie jedzenia. Polecam. Pozdrowienia z Rzeszowa.


 
Agnieszka i Przemek
Dodano: 2012-03-03
Pobyt od: 2012-03-01 do 2012-03-02
 

Mielismy przyjemność korzystać z usług "Gościńca nad Wartą ". Miła obsługa, pokoje czyściutkie,bardzo ładnie urządzone. W cenie noclegu dobre śniadanie w formie bufetu szwedzkiego a jajecznica zaproponowana przez Panią z obsługi ....PRZEPYSZNA !!!! Gorąco polecamy skorzystanie z noclegu :)


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Uniejów w przewodniku

Uniejów – uzdrowisko w sercu Polski

Uniejów – uzdrowisko w sercu Polski

Uniejów – niewielkie miasteczko w woj. łódzkim, którego skarbem są źródła wody termalnej. Na ich bazie powstał kompleks Termy Uniejów.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie